4/16/2008

Guilt Free Dinner

In order to expedite the creation of new work, I will be directly scanning and posting my sketchbook pages, hence the color shift... This new method will eliminate the need to manipulate the linework and all that jazz. Now all nuances such as pencil marks, paper blemishes, etc will be visible. I do all this in order to keep it real. So real!

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Thank you for keeping it real, sir. If I may, I would like to ask you to include more heads being served up in fry pans, perhaps with different types of garnish and side dishes.

April 20, 2008 at 6:26 PM  
Blogger Paul Hoppe said...

Keeping it real yes, and also saving a lot of time! So we expect even more postings!

April 21, 2008 at 8:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

TMI.

April 21, 2008 at 9:25 AM  
Blogger Sriya said...

I love this. Even though I still can't manage to jump entirely off the Obama Train.

July 22, 2008 at 9:44 AM  
Blogger Crytal Dragon said...

Hãy đến với Lâm phong china, chúng tôi chuyên cung cấp dịch vụ vận chuyển hàng trung quốc về việt nam. Đến với chúng tôi thì đảm bảo yêu cầu ship hàng trung quốc giá rẻ hay nhập hàng Trung Quốc của bạn sẽ được chúng tôi đáp ứng đầy đủ và hoàn hảo tuyệt đối. Bởi vì chúng tôi là công ty chuyên cung cấp dịch vụ vận chuyển hàng Trung Quốc hàng đầu tại Việt Nam hiện nay. Khi bạn sử dụng dịch vụ của chúng tôi bạn sẽ được tận hưởng sự phục vụ tuyệt vời theo quy trình mà chúng tôi đã đưa ra. Nếu bạn là người cần dịch vụ mua hàng trên taobao, hay nhận mua hàng trên aliexpress hãy sử dụng dịch vụ order hàng Trung Quốc, Dịch vụ vận chuyển hàng hóa từ Quảng Châu về Việt Nam... Đảm bảo chúng tôi sẽ giúp bạn mua được hàng với giá rẻ hơn nếu bạn tự đi mua. Còn chờ gì nữa mà không liên hệ với chúng tôi nếu như bạn có nhu cầu đặt hàng trung quốc giá rẻ, hay cần giải đáp thắc mắc.

Có thể bạn quan tâm đến: Fix là gì

March 21, 2016 at 6:28 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home